Business

BYOR-Trainingen

Unieke trainingen en bedrijfsuitjes

Samen het creatief ontwerpproces in
Hands-on aan de slag met elektronica
Creatief, technisch en duurzaam maken
Toegankelijke elektronica voor iedereen
In een middag een zelfbedacht prototype gebouwd

Voor trainingen, teamuitjes of het bouwen met, en aan je team middels teambuilding ben je bij BYOR | Build Your Own Robot aan het juiste adres. De extreem toegankelijke maar veelzijdig toepasbare BYOR-elektronica leent zich perfect voor een creatieve, technische en duurzame bedrijfsactiviteit. We werken graag met je mee aan..
Het boosten van de innovatie-mindset met de training Design Thinking.
Het bouwen van je team tijdens de teambuilding workshop van BYOR!
Een bedrijfsactiviteit op locatie voor kinderen (van werknemers)
We werkten
eerder al samen
met

Training Design Thinking

Geef je team een nieuwe mindset met de training Design Thinking van BYOR. Door de toegankelijke elektronica van BYOR kun je binnen een dagdeel de verschillende stappen van het ontwerpproces doorlopen, met een werkend (papieren) prototype als resultaat. Door de motortjes, lampjes, buzzers en verschillende sensors van BYOR krijgt je prototype een nieuwe dimensie. Naast het bouwen van je prototype wordt er gebrainstormd van te voren en gepitcht na afloop. Doe snelle iteraties door simpel te bouwen en snel te testen. Krijg een creatievere en innovatievere mindset met de training design thinking van BYOR!

Teambuilding

Tijdens je bedrijfsactiviteit constructief samen aan de slag? De BYOR-teambuilding activiteit is de leukste manier om samen eens iets heel anders te doen. Deze workshop kan veelzijdig vorm krijgen door het implementeren van verschillende thema‚Äôs. Doordat er samen gebouwd wordt in verschillende groepjes komt het teambuilding aspect goed naar voren. In sommige gevallen vormen de creaties van de groepjes samen ook een groter geheel. Zoals in de workshop superhelden-pak bouwen waarbij elk groepje een deel van het pak maakt en deze op het eind allemaal tegelijkertijd worden gedragen door ‘de held’. De workshop teambuilding kan zelfs online, door implementatie van creatieve oplossingen.
“It was a very interesting session yesterday. I enjoyed that very much. And I learned that you guys are really incredible smart and creative colleagues.”

Participant Online Workshop @ Philips Sensorization

Activiteiten voor kinderen

Zoek je een moderne, creatieve en duurzame activiteit voor kinderen tijdens een bedrijvendag or kidsday? Laat ze dan zelfbedachte robots (or iets heel anders natuurlijk) bouwen van karton en elektronica. De elektronica van BYOR is oorspronkelijk ontworpen voor kinderen om ze hun knutselwerk te laten upgraden tot echt werkende robot, apparaat of interactief kunstwerk. Inmiddels wordt BYOR toegepast bij verschillende doelgroepen met verschillende doelen maar uiteraard is het nog steeds ideaal om er met kinderen mee te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat er wordt gewerkt met karton en simpele elektronica in de vorm van motortjes, lampjes, buzzers, en verschillende sensors. Dit in combinatie met de grenzeloze fantasie van kinderen en de begeleiders van BYOR, zorgt altijd voor een mooi resultaat.

In de klas

Uiteraard is het ook mogelijk om workshops en/of lessenreeksen in de klas te sponsoren. Dit kan passen bij een goed MVO beleid en/of het doel van techniek- of duurzaamheid-promotie. We kunnen deze workshop in samenwerking indelen. Neem hiervoor contact op voor meer informatie.
“Fijne samenwerking ervaren met Teun om online workshops over te brengen aan basisschoolleerlingen, met de hulp van ABN AMRO vrijwilligers.”

Elseric Post, Project officer @ ABN AMRO Foundation

Ontmoet de trainer

Bedrijfstrainingen en andere custom-activiteiten worden veelal begeleidt door Teun van Roessel, eigenaar en ontwerper van BYOR Build Your Own Robot. Als ondernemer, ontwerper en auteur vindt Teun alles wat met maken te maken heeft interessant, liefst met een menselijke kant. Hij vindt niets mooier dan een groep mensen even helemaal los te trekken van de dagelijkse gang van zaken en creatief aan de slag te zetten.

Vraag workshop aan

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Of direct via de informatie er onder.

    Waar ben je naar op zoek?

    Direct contact opnemen?
    Dat kan ook!