Over ons

Onze visie

Wij dromen van een wereld waarin iedereen verantwoordelijk om gaat met zijn omgeving. Omdat onze omgeving meer en meer technologisch is, vinden we het belangrijk dat iedereen weet hoe deze technologie werkt en wat de impact kan zijn.

Onze missie

In plaats van proberen gedrag te veranderen, willen we bij de kern beginnen en op jonge leeftijd meteen de juiste mindset aanleren. We willen dit op de meest leuke en constructieve manier mogelijk doen. Door kinderen de juiste kennis bij te brengen en hen te betrekken door een leuke ervaring, zetten we een nieuwe verantwoordelijke, groene generatie neer!

Onze partners

Team BYOR

Het BYOR-team is een jong, dynamisch team wat moderne lesmaterialen ontwikkelt en verkoopt. We denken in mogelijkheden en werken graag samen om zo nog meer impact te maken. Dus wil je een BYOR-pakket afnemen, samenwerken met ons of heb je een custom-opdracht waarbij je ons team wil inzetten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Teun van Roessel

Uitvinder

Teun wilde iets bedenken om zijn kleine neefje te leren over techniek en duurzaamheid. Dat liep een beetje uit de hand.

Ephi BV.

Ingenieursbureau

Samenwerkingspartner en mede-oprichter van BYOR. Maximale technische kennis in huis!
Bezoek websiteImmanuel Vivi Tula

Workshop Entertainer

Ga even helemaal los met je creativiteit tijdens de workshops van Immanuel!

“Out of the box? There is no box!”

Ivy Kneppers

Workshop Knutselkoningin

Ivy maakt alles wat je kan bedenken en meer!

Ontmoet de founder!

Teun deed een interview met youtube kanaal Now You Know, bekijk de video hier onder om meer te leren over de missie van het bedrijf, de uitdagingen en de plannen!

Stagiairs

Wil je stage lopen bij BYOR / Solly Systems? Dat kan we zijn altijd op zoek naar stagiairs in vakgebied industrieel ontwerpen, grafische vormgeving en front-end. Stuur gerust even een mailtje voor een afspraak.

Contact

Je kan ons mailen via info@byor.nl of bellen op +31 (0)40 304 17 95.

Fuutlaan 14K | 5613 AB | Eindhoven