About us

Onze visie

Wij dromen van een wereld waarin iedereen verantwoordelijk om gaat met zijn omgeving. Omdat onze omgeving meer en meer technologisch is, vinden we het belangrijk dat iedereen weet hoe deze technologie werkt en wat de impact kan zijn. Dit betreft naast bijvoorbeeld privacy implicaties vooral ook het effect op onze leefomgeving en klimaat. In plaats van gedrag te veranderen bij volwassenen, willen we bij de kern beginnen en op jonge leeftijd direct de juiste mindset meegeven. Zo werken wij toe naar een nieuwe verantwoordelijke, groene generatie!

Our mission

Ieder kind leren over duurzaamheid, creativiteit en technologie. We doen dit op een actieve, constructieve en creatieve manier. We doen dit met producten die veel vrijheid in creatie bieden, zo kan ieder kind zijn eigen draai geven aan onze producten, en ontstaat er intrinsiek motivatie om aan de slag te gaan en blijven! Bekijk de video om te zien wat uitvinder en oprichter Teun van Roessel heeft bewogen met BYOR te beginnen!

Onze partners

Team BYOR

Het BYOR-team is een jong, dynamisch team wat moderne lesmaterialen ontwikkelt en verkoopt. We denken in mogelijkheden en werken graag samen om zo nog meer impact te maken. Dus wil je een BYOR-pakket afnemen, samenwerken met ons of heb je een custom-opdracht waarbij je ons team wil inzetten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Teun van Roessel

Uitvinder

Teun wilde iets bedenken om zijn kleine neefje te leren over techniek en duurzaamheid. Dat liep een beetje uit de hand.

Immanuel Vivi Tula

Workshop Entertainer

Ga even helemaal los met je creativiteit tijdens de workshops van Immanuel! “Out of the box? There is no box!”

Ivy Kneppers

Workshop Knutselkoningin

Ivy maakt alles wat je kan bedenken en meer!

Contact

Je kan ons mailen via info@byor.nl of bellen op +31 (0)40 304 17 95.
Fuutlaan 14K | 5613 AB | Eindhoven

Unleash your creativity!