byorkits

De BYOR-kits

BYOR-kits zijn volledige sets met alle onderdelen die je nodig hebt om te gaan bouwen met BYOR! Het enige wat je toe hoeft te voegen is karton. Dit kan gewoon oud papier zijn of verschillende verpakkingen. Er zitten verschillende bouwpakketten in de sets die het makkelijk maken aan de slag te gaan. Kijk op onze vergelijk-pagina om alle pakketten op een rijtje te zien.

Premium sets

De grotere sets hebben een standaard Easyboard (brein) waarop 4 verschillende input-onderdelen (sensors) en output-onderdelen (motors, buzzer, lampje) kunnen worden aangesloten. Het standaard Easyboard is uitbreidbaar met de programmeer-module (micro:bit). Lees meer over programmeren met BYOR en de micro:bit op onze informatie-pagina. De grotere sets hebben naast dit brein allemaal een powerbank, splitpennen en alle kabels die nodig zijn. Het prijsverschil zit hem het aantal input- en output-onderdelen in de set.

Kick-off kits

Kick-off kits hebben een klein Easyboard (brein) die de mogelijkheid geeft tot aansluiten van 1 input onderdeel en 1 output onderdeel. Dit kleine brein is uit te breiden naar andere breintjes om zo later nog meer mogelijkheden te krijgen. Lees meer over de werking van BYOR op onze informatie-pagina.
Levertijd 1-3 werkdagen (NL)
Gratis verzenden vanaf €50,- (NL)
We stellen ook graag een offerte op